Categorii Produse
Magazin creat de

Despre MaGros & Grand Cotton

“Partenerul afacerii tale!”

GRAND COTTON este pe piața din Romania încă din 2000, și se adresează în special revânzătorilor datorita prețurilor extrem de avantajoase practicate în sistem en-gros, combinate cu adaosul foarte mic.

Susținem antreprenoriatul din România, cu o echipa de peste 50 de profesionisti principalul obiectiv fiind acela de a deveni partenerul de nadejde al tuturor revanzatorilor dar si al clientilor care doresc sa faca aprovizionari mai mari de produse pentru casa sau familie. De asemenea ne adresăm și segmentului de clienți din zona B2B și B2C.

Până in prezent am comercializat sute de mii de produse alimentare și nealimentare. oferim o gama foarte mare de produse la preturi extrem de avantajoase. În orice moment al zilei clienții noștri pot găsi orice își doresc la prețuri imbatabile.

Marfurile pot fi platite atat numerar cat si cu cardul.

Din gama produselor comercializata fac parte urmatoarele produse:

Produse alimentare:
Alimente de baza (orez, ulei, zahar, malai, faina, etc).
Cafea.
Dulciuri.
ConserveSucuri.
Snacks-uri.
Condimente.
Produse nealimentare:
Cosmetice.
Detergent.
Scutece.
Servetele, hartie igienica.
Articole de menaj.

Principiile de bază după care ne-am ghidat de fiecare dată au fost cele de oferire a unor servicii orientate către satisfacția clientului. Promoții constante la o multitudine de produse, raport de calitate – prețuri competitive și un personal calificat oricând la dispoziția clientului.