Search
Generic filters
Exact matches only

+40 742 082 460

Te asteptam in magazinele Grand Cotton Cash & Carry

GRAND COTTON Complex Doraly

Sos. Bucuresti -Urziceni, Nr. 31, Loc Afumati, Jud Ilfov

Program:

LUNI-VINERI: 08-17

SAMBATA: 08-15

GRAND COTTON Piata de Gros Berceni

GRAND COTTON Piata de Gro – Berceni

Program:

LUNI-VINERI: 08-17

SAMBATA: 08-15

ÎȚI RĂSPLĂTIM FIDELITATEA!

Transformă în premii punctele acumulate pe cardul tău
de fidelitate!

partenerul afacerii tale
Despre Grand Cotton
GRAND COTTON este pe piața din Romania încă din 2000, și se adresează în special revânzătorilor datorita prețurilor extrem de avantajoase practicate în sistem en-gros, combinate cu adaosul foarte mic.

Susținem antreprenoriatul din România, cu o echipa de aproape 100 de profesionisti principalul obiectiv fiind acela de a deveni partenerul de nadejde al tuturor revanzatorilor dar si al clientilor care doresc sa faca aprovizionari mai mari de produse pentru casa sau familie. De asemenea ne adresăm și segmentului de clienți din zona B2B și B2C.

Până in prezent am comercializat sute de mii de produse alimentare și nealimentare. oferim o gama foarte mare de produse la preturi extrem de avantajoase. În orice moment al zilei clienții noștri pot găsi orice își doresc la prețuri imbatabile.

Principiile de bază după care ne-am ghidat de fiecare dată au fost cele de oferire a unor servicii orientate către satisfacția clientului. Promoții constante la o multitudine de produse, raport de calitate – prețuri competitive și un personal calificat oricând la dispoziția clientului.

In prezent sunt deschise 2 magazine GRAND COTTON in locatiile din Complexul Doraly, loc. Afumati, jud. Ilfov si din Piata de Gros Berceni, Sector 4, Bucuresti. Increderea acordata de clientii nostri este importanta si ne ajuta sa ne continuam munca cu entuziasm.

Comercializam peste 20.000 de produse alimentare si nealimentare iar o data cu extinderea magazinelor aceste sortimente sunt in continua crestere oferind mereu produse diversificate la preturi mici. Printre produsele comercializate se numara branduri exclusive dar si produsele marca proprie.

Produse alimentare:
Alimente de baza (orez, ulei, zahar, malai, faina, etc); Bauturi alcoolice si nealcoolice Cafea; Dulciuri; Conserve; Snacks-uri; Condimente;

Produse nealimentare: Cosmetice; Detergenti; Scutece; Servetele, hartie igienica; Birotica Jucarii Articole de menaj. Hrana si accesorii pentru animale.

GRAND COTTON este o firma in continua dezvoltare si pentru ca ne dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri , produsele noastre se pot achizitiona si online pe www.magros.ro.
Alege moneda
EUREuro
Ne puteti contacta si pe Whatsapp