Search
Generic filters
Exact matches only

+40 742 082 460

POLITICA DE LIVRARE

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Magros.ro

  • Livrarea prin curierat rapid
  • Ridicare personala de la sediul magazinelor Grand Cotton

Companiile de transport partenere

  • Dragon Star Curier
  • Pall-Ex Romania
  • DPD Curier

Livrarea comenzilor cu volum mare

Pentru comenzile mari, cu o greutate totala ce depaseste 200 kg, comenzile vor fi livrate pe suport palet, ambalate corespunzator in folie neagra si securizate cu atentie de catre vanzator. Europaletii trebuie returnati companiei si vor fi colectati de catre firma de curierat de la clienti. In cazul in care nu este disponibila returnarea paletilor de catre firma de curierat sau clientul nu are disponibili paleti pentru retur, acestia vor fi facturati in functie de tipul paletului.

Taxa de livrare se aplica in functie de volumul si greutatea tuturor produselor din comanda si va fi aproximata in momentul finalizarii comenzii.

Livrarea comenzilor cu volum mic

Pentru comenzile cu un volum mai mic de 200 kg, produsele vor fi ambalate in colete din carton si securizate in mod corespunzator de catre vanzator. Taxa de livrare se aplica in functie de greutatea produselor ce compun comanda si va fi aproximata in momentul finalizarii comenzii.

Taxa de livrare

Taxa de livrare este aproximativa si se va confirma dupa plasarea comenzii. Livrarea se face in toata tara, prin curier rapid sau in cazul ridicarii personale a comenzilor de catre client direct de la sediul vanzatorului in functie de locatia aleasa la finalizarea comenzii in intervalul Luni- Vineri de la 08:00 la 17:00 si Samabata de la 08:00 la 15:00.

  • Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 4000 lei
  • Pentru comenzile cu valoare mai mica de 4000 lei taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea produselor si apare in cos dupa adaugarea acestora.

 

Modalitati de plata

Metodele de plata disponibile sunt:

  • Plata prin transfer bancar (OP) inaintea livrarii
  • Plata ramburs la curierul care face livrarea

 

Termene de livrare:

Termenul de livrare depinde de cantitatea comenzii si de numarul de km la care se afla destinatia fata de locul de expeditie.

Livrarea produselor se face in 1-5 zile de la plasarea comenzii. Sunt situatii in care livrarile pot intarzia pana la 48 de ore.

La nivel international, detaliile de livrare se vor discuta telefonic, la numarul de telefon 0742.082.460.

* La receptionarea comenzilor de catre clienti este necesara confirmarea identitatii prin prezentarea Cardului de Identitate si semnarea documentelor de primire a comenzii.

** Orice modificare a tarifelor de livrare vor fi comunicate transparent clientului si inaintea trimiterii comenzii.

*** Pentru optiunea de livrare cu verificare se percepe o taxa suplimentara de 5 lei/colet.

**** In cazul in care destinatarul nu se afla la locul indicat de acesta pentru expeditie, se va reincerca o livrare suplimentara a doua zi.

***** Pentru returul produselor, va rugam sa completati formularul de retur de la sectiunea cu acelasi nume din subsolul site-ului.

****** In cazul refuzurilor repetate ale expeditiilor trimise ne rezervam dreptul de a nu mai trimite comenzi catre clentul respective iar unica modalitate de plata sa fie prin transfer bancar inaintea livrarii.

Alege moneda
EUREuro
Ne puteti contacta si pe Whatsapp