Categorii Produse
Magazin creat de

Politica de livrare

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Magros.ro

  • Livrarea prin curierat rapid
  • Ridicare personala de la sediul magazinului Grand Cotton

Companiile de transport partenere

  • Compania Dragon Star Curier
  • Compania Pall-Ex Romania

Livrarea comenzilor cu volum mare

Pentru comenzile mari, cu o greutate totala ce depaseste 30kg, comenzile vor fi livrate pe suport palet, ambalate corespunzator in folie transparenta si securizate cu atentie de catre vanzator. Europaletii trebuie returnati companiei si vor fi colectati de catre firma de curierat de la clienti. Taxa de livrare se aplica in functie de volumul tuturor produselor din comanda si va fi aproximata in momentul finalizarii comenzii.

Livrarea comenzilor cu volum mic

Pentru comenzile cu un volum mai mic de 30kg, produsele vor fi ambalate in colete din carton si securizate in mod corespunzator de catre vanzator. Taxa de livrare se aplica in functie de greutatea produselor ce compun comanda si va fi aproximata in momentul finalizarii comenzii.

Taxa de livrare

Taxa de livrare este aproximativa si se va confirma dupa plasarea comenzii. Livrarea se face in toata tara, prin curier rapid sau in cazul ridicarii personale a comenzilor de catre client direct de la sediul vanzatorului, Sos. Bucuresti Urziceni nr. 31, Doraly pavilion T, Afumati. In intervalul Luni- Vineri de la 08:00 la 17:00 si Samabata de la 08:00 la 15:00.

Modalitati de plata a livrarii:

In cazul comenzilor care nu se inscriu in conditiile taxei 0 de livrare (cu o valoare mai mica de 5.000 Lei), plata taxei de livrare se va face fie online, cu cardul de credit, fie in sistem ranburs, la momentul primirii comenzii de la curier.

Termene de livrare:

Termenul de livrare depinde de cantitatea comenzii si de numarul de km la care se afla destinatia fata de locul de expeditie.

Pentru localitatea Bucuresti, termenul de livrare aproximat este intre 24 si 48h (in zilele lucratoare);

Pentru alte localitati din Romania, termenul de livrare aproximat este intre 48 si 72h (in zile lucratoare);

La nivel international, detaliile de livrare se vor discuta telefonic, la numarul de telefon 0 720 051 891.

* La receptionarea comenzilor de catre clienti este necesara confirmarea identitatii prin prezentarea Cardului de Identitate si semnarea documentelor de primire a comenzii.

** Orice modificare a tarifelor de livrare vor fi communicate transparent cleintului si inaintea trimiterii comenzii.

*** Pentru optiunea de livrare cu verificare se percepe o taxa suplimentara de 5 lei/colet.

**** In cazul in care destinatarul nu se afla la locul indicat de acesta pentru expeditie, se va reincerca o livrare suplimentara a doua zi.

***** Pentru returul produselor, va rugam sa completati formularul de retur de la sectiunea cu acelasi nume din subsolul site-ului.